Poděkování a výzva

Moc děkujeme za všechny komentáře maily a přání. Rádi je čteme a ještě radši jsme, že někdo čte naše příspěvky;). A pro všechny čtenáře máme též výzvu - pokud vás něco zajímá, o čem jsme nenapsali - dejte nám vědět! Naše fantazie taky není nekonečná.....

11 komentářů:

  1. Anonymní4/1/12 16:02

    Ahoj Věrko a Jirko,
    komentáře jsou perfektní, těšíme se na další kapitoly z cestopisu. Rodiče

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní7/1/12 10:22

    Já se těším na jazykový koutek ze španělsky mluvících zemí - nějaké vychytávky bych prosila.
    Ať můžu zamachrovat v kurzech....:-)))
    Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že to tu už někdo psal... taková fotečka z interiéru expedičního vozidla by mohla být zajímavá... samozřejmě až tam budete mít trochu uklizíno :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Strakous8/1/12 17:45

    Juro, pojede Dakar? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj všem, díky za komentáře!
    K vašim dotazům:
    1) plánujeme udělat nějaké instruktážní video jak to vypadá v expedičním vozidle. Nebude to hned, neboť vzhledem k vymakanosti vozu bude mít film asi tak tři hodiny:) Takže se těšte!
    2)Co se týče jazyků, tak radši vyčkáme do španělsky mluvících zemí. Do brazilské portugalštiny se nám nepodařilo stoprocentně proniknout. Jediné co jsem se naučil díky vyřizování papírů na auto je slovo amanhã (zítra).
    3) Do Dakaru jsme se přihlásili a vidím to na jasné vítězství. Máme dokonale odladěný vůz, sehranou posádku a navíc se zatím do naší kategorie (obytné vozy) nikdo nepřihlásil.

    OdpovědětVymazat
  6. Hele Phileasi Foggu, nezapomeň, že na tvé cestě kolem světa ti je v patách stále dedektiv Fix ze Scotland Yardu. Akorát nevím, jestli Věrce mám přisoudit funkci věrného sluhy Proklouze nebo jsi ji zachránil, jak známo ze spárů jistojisté smrti a je tedy tvou Aoudou...no neměj strach, všichni džentlmeni s Reformního klubu tvé kroky velmi pozorně sledují na stránkách The Daily Telegraph

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní11/1/12 11:40

    ahoj Věro, tak jsem vaši tůr proflákl v angličtině, asi budete mít další čtenáře. Hlavně ať se daří. Doufám, že po návratu bude nějaké posezení u fotek atd. Pavel

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní11/1/12 12:00

    A už tu je další (samozvaný) čtenář :) Bomba, držím palce, ať se Vám nic nestane, užijte si to náramně. Velice inspirativní :) Honza R. (ÚPT)

    OdpovědětVymazat
  9. Počátky21/1/12 15:38

    Čau cestovatelé, je to úplná bomba !!! Věrko, dostal jsem adresu na Vás od mamky. No paráda, to nemá chybu a ty špičkový komentáře. To je radost číst. Člověk má doslova při tom pocit , jako by tam byl s Vámi. Držím palce, hlavně opatrně, ať se Vám nic nestane !!! Těším se na další zážitky !!! Franta Hezina Počátky.

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní15/2/12 09:00

    jste borci, vzpomínali jsme na vas na vacnim kapriku.Laky

    OdpovědětVymazat
  11. Jiří kolega Jiřího v roce 201414/6/14 10:07

    Díky Albertovi Einsteinovi a Vašemu cestopisnému dílu jsem nyní na počátku Vaší cesty v roce 2012. Mám to štěstí, že znám Jiřího osobně jako kolegu z práce. Vtipný a pracovitý kluk, vrcholový manager investic a jiných pro nás běžné liniové vedoucí tajemných věcí.
    Pokud o něco požádat, tak aby jsi se Jiří se svou Věrkou dále věnovali cestování, i když v zájmu nás běžných vedoucích pouze na vzdálenost řádné dovolené na zotavenou. A pokud někdy vydáte tento i budoucí cestopis knižně, budu v první vlně kupujících.

    OdpovědětVymazat